This is a Video slide

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

 GOOD NEWS

SKAG Christmas NEWS

 

skag Decoupage

 

TOMMYNEWS

 

glassart kfln2 GN
Η Διοικούσα Επιτροπή των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις θερμότατες ευχαριστίες της προς την ελβετική φιλανθρωπική οργάνωση JTI Foundation η οποία προσέφερε στο Ίδρυμα μας το ποσό των 250.275 Ελβετικών Φράγκων για την προμήθεια δεκαεννέα προκατασκευασμένων οικίσκων. Οι οικίσκοι αυτοί θα αποτελέσουν την προσωρινή κατοικία των τροφίμων  του Γηροκομείου Ληξουρίου μέχρι την επισκευή των εγκαταστάσεων του εξ αιτίας των ζημιών από τους σεισμούς του περασμένου χειμώνα ενώ, σύμφωνα με την απόφαση του JTI Foundation, θα παραμείνουν στην ιδιοκτησία των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Ληξουρίου με σκοπό την εξυπηρέτηση οιονδήποτε επειγουσών κοινωνικών αναγκών της περιοχής μας. Το συγκρότημα των προκατασκευασμένων οικίσκων θα κατασκευαστεί από την εταιρεία Glassart, γνωστή Ελληνική Εταιρεία στο χώρο της προκατασκευής, η επιλογή της οποίας έγινε απευθείας από το JTI Foundation. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες υποδομής στο νοτιοανατολικό τμήμα του κτήματος Τυπάλδου, το οποίο ως γνωστόν ανήκει από κοινού στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου και το Ίδρυμα Τυπάλδου, και στο οποίο θα τοποθετηθούν οι  προκατασκευασμένοι οικίσκοι. Ευχαριστούμε επίσης, τον κ. Ιωάννη Μαρούλη για την δωρεάν παραχώρηση των αναγκαίων ποσοτήτων αργού υλικού για την διαμόρφωση του χώρου. Τέλος, εκτιμούμε ότι μέχρι τα τέλη Ιουλίου θα έχουν ολοκληρωθεί και οι υπόλοιπες εργασίες  για την εγκατάσταση των οικίσκων, προκειμένου οι τρόφιμοι του γηροκομείου μας να μεταφερθούν από το κλειστό γυμναστήριο που ζουν το τελευταίο διάστημα σε ένα νέο άρτιο συγκρότημα, χάρη στο μεγάλο ενδιαφέρον του JTI Foundation.
 
Ληξούρι 16 Ιουλίου 2014
Ο πρόεδρος της ΔΕ των ΦΙΛ
Βασίλης Ρουχωτάς
Ελβετικό Φιλανθρωπικό ίδρυμα JTIFoundation (www.jtifoundation.org )
Το JTI Foundation είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που έχει συσταθεί κατά το ελβετικό δίκαιο και αντλεί τους πόρους του από τη JT International SA. Από την ίδρυσή του το 2001, το JTI Foundationέχει συνεργαστεί στενά με θεσμικά όργανα που εμπλέκονται στην ανακούφιση των θυμάτων φυσικών καταστροφών και έχει συμβάλει στην οικονομική στήριξη επιχειρήσεων έκτακτης ανάγκης σε όλη την υδρόγειο. Επιπλέον, το JTIFoundationυποστηρίζει οργανώσεις που ασχολούνται με τη μείωση του κινδύνου καταστροφών και συγκεκριμένα την ετοιμότητα, την πρόληψη και την πρόβλεψη. Είναι μέλος του Συνδέσμου των Ελβετικών Ιδρυμάτων Δωρητών (Swiss Foundations )

 

SKAG DIAKRISI
Tίποτα δεν είναι τυχαίο!
Μία ακόμα διάκριση για την SKAG!
Την Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, η SKAG τιμήθηκε με διάκριση Επιχειρηματικής Αριστείας της Υγιέστερα Αναπτυσσόμενης Επιχείρησης της Ελληνικής Οικονομίας στον κλάδο της.

 

1o DS KYMIS

 

H SKAG στηρίζει το 1ο Δημοτικό και 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης, που καταστράφηκαν
λόγω πυρκαγιάς

Αθήνα, 29 Απριλίου 2014 - Την έμπρακτη συμπαράσταση στο 1ο Δημοτικό και στο 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης παρέχει η εταιρεία SKAG που δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής χάρτινων ειδών στην Ελλάδα.

Το σχολείο υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή το βράδυ της Παρασκευής 4ης Απριλίου 2014, λόγω πυρκαγιάς. Μετά την επείγουσα έκκληση για βοήθεια των γονέων, η SKAG έσπευσε να συνδράμει στο σχολείο, παρέχοντας την απαιτούμενη γραφική ύλη για την εύρυθμη λειτουργία και διεξαγωγή των μαθημάτων. Επιπλέον η εταιρεία θα στηρίξει και μελλοντικά όσο μπορεί υλικοτεχνικά το σχολείο με μεταχειρισμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πληκτρολόγια, οθόνες και άλλο χρήσιμο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Στο 1ο Δημοτικό και 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης φοιτούν συνολικά 160 παιδιά, μαθητές και νήπια που αυτό το διάστημα φιλοξενούνται προσωρινά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης. Να σημειώσουμε ότι το διατηρητέο κτίριο όπου συστεγάζονταν το 1ο Δημοτικό και το 2ο Νηπιαγωγείο Κύμης καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το σχολείο μέσω των εκπαιδευτικών, αλλά και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κάνει έκκληση προς όλες τις εταιρίες που διαθέτουν προϊόντα και υλικά να συνδράμουν στην προσπάθεια της εύρυθμης λειτουργίας του σχολείου που καταβάλουν γονείς και εκπαιδευτικοί για την αποκατάσταση των βλαβών.

 

SCONDIX

Η SKAG έλαβε το 1ο βραβείο στα SCODIX DESIGN AWARDS !

Η εταιρεία SKAG με ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής χάρτινων ειδών στην Ελλάδα, βραβεύτηκε πρόσφατα με το 1ο βραβείο στα Scodix Design Awards για το 2013. Η υποψηφιότητα της SKAG διακρίθηκε με τη βαθμολογία “Best” από μια ανεξάρτητη επιτροπή του κλάδου των ειδικών εκτυπώσεων, στην κατηγορία του Glittering. Οι καινοτόμες εκτυπωτικές εφαρμογές της εταιρείας SKAG, σε συνδυασμό με το ταλέντο του τμήματος ειδικών εφαρμογών της SKAG, ήταν αυτά που συνέβαλαν στην διεθνή αυτή διάκριση. Τα Scodix Design Awards (βραβεία σχεδιασμού), καθιερώθηκαν, για την βράβευση της πιο δημιουργικής παραγωγής digital print enhancement technology. Η κρητική επιτροπή των βραβείων απαρτίζεται από καταξιωμένους επαγγελματίες της αγοράς. Να σημειώσουμε τέλος ότι η Scodix είναι μία κορυφαία εταιρεία στον τομέα της παροχής λύσεων ψηφιακής εκτύπωσης στον κλάδο των γραφικών τεχνών με παγκόσμια παρουσία. Περισσότερα για τα βραβεία SCODIX, θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.scodix.com/design-awards-2013 .

 

glassart GOOD NEWS

 

Η GLASSART για ακόμη μία φορά,

πρώτη στο πλευρό των πληγέντων

Η GLASSART, για άλλη μια φορά είναι παντού και πρώτη, για να προσφέρει ποιοτικές λύσεις σε έκτακτες στεγαστικές ανάγκες. Με βασική αρχή, τον ανθρώπινο παράγοντα και ιδιαίτερη ευαισθησία προς τα παιδιά, η GLASSART παρέδωσε αμέσως στην πληγείσα από το σεισμό Κεφαλονιά,  πιστοποιημένες σχολικές αίθουσες, βάσει προδιαγραφών Ο.Σ.Κ (Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων). Η GLASSART, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία Προκατασκευασμένης Στέγασης, αποδεδειγμένα, έχει ανταποκριθεί στο παρελθόν σε όλες τις καταστάσεις που επιτάσσουν άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση, συμμετέχοντας ουσιαστικά στη διαχείριση κρίσης, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Πάντα με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη, και με εμπειρία 35 ετών, η GLASSART παρέχει τις βέλτιστες στεγαστικές λύσεις για ευπαθείς ομάδες, υπογράφοντας την ποιοτική διαφορά στην προκατασκευασμένη στέγαση.

 

new
BonusmallMag Cover
BonusmallMag Cover
1
BonusmallMag Cover

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Bonusmall Whats New
Bonusmall Whats New
Bonusmall Whats New
Bonusmall Whats New

Bonusmall evdomadiaies prosfores
Bonusmall evdomadiaies prosfores

 

Twitter